Kurs hos Jörgen i Kisa

Den 20 april var vi ett gäng glada vallhundsentusiaster som var hos Jörgen Olsson i Kisa och tränade. Det är kul att Jörgen har kommit igång med kurseriet igen.


Det var deltagare på alla nivåer från dem med äldre, mer rutinerade hundar till en som hade en liten tremånaders valp. Det är intressant att se både olika förare och olika typer av hundar i aktion.


Det ser ut att hända något intressant där borta eftersom alla har riktat sina blickar ditåt - från vänster Rocco, Jörgen, Lisa och Rose-Marie.


Karl-Johan, till vänster, ser bekymrad ut. Kan det bero på att Jörgen tycker att han ska göra en delning snart.


Men det var ju inga problem för Carl-Johan att göra en delning med Hoa - det klarade de galant!


Här är några ungtackor som först inte ville vara med men tydligen har de ångrat sig och spanar efter sina kompisar.


Här är det  Roccos och Ices tur att träna.

 
Eva ville testa sin valp, och valpen var jätteintresserad av fåren och började valla direkt. Karl-Johan hjälper till att hålla ihop flocken med sin hund.

Det var både roligt och givande hos Jörgen. Det blir nog flera träffar och träningstillfällen framöver, och det känns kul!


Kommentarer
Postat av: monica

Hejsan!
skönt när lammningen börjar gå över själv har jag ju flyttat min till augusti får vi se hur det går.
Nu äntligen har min tidning blivit klar har skickat den för tryck nu i dagarna den blev ju inte riktigt lika tjock som på eran tid men alltid något.
Går det bra med ninja? soe blir mer och mer sammarbetsvillig så det känns bra har inte heller vallat med henne något speciellt har ju en till som är lika gammal från Lottie en hane kul och se vad det blir av den,såg att Johan som köpte kay hade anmält sig till vp med henne så det blev nog hund av henne till slut kul.
kom och hälsa på någon dag när ni kan slita er från gården
Kram Monica

2008-04-27 @ 08:53:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0