Stämningsfull vinterkvällimage9

Så här stämningsfullt har det sett ut hela december och fram till helgen då det var dags att plocka ner ljusstakar och annat som påminner om julen. Trots att det inte har varit så mycket snö har det ändå varit en fin jul och nyår.image10


Vi får ta ner adventsljusstaken även i mjölkrummet där katterna Kajsa och Sluggo bor. Kajsa är en söt liten fröken och Sluggo är en 'riktig' karl med ölmage eller rättare sagt, kattmatsmage har han. Han jagar inte så mycket möss för han är nog lite för lat och tjock för det.


Nu har alla tikarna löpt i stort sett färdigt också så det är mycket lugnare även på den fronten. Ninja, som är ca 3,5 månad nu, får spelet med jämna mellanrum och springer runt som en tok runt köksön och köksbordet och ibland gör hon en liten avstickare till badrummet och runt och runt och runt igen. Man blir snurrig i huvudet för mindre!


Jag ser verkligen framemot att träna inför kommande tävlingssäsong, i år har jag inte legat på latsidan alls under vintern utan hållit igång hela tiden. Kanske mest beroende på att det inte är någon snö vilket gör det möjligt att träna som vanligt.


Kommentarer
Postat av: Anna

Hej på er!! Kul att höra att allt går bra för er!! Bobben är ett monster.. lr så har jag bara glömt hur det var att ha valp :)
Ha det gott
Anna, Tina och Bob

2008-01-17 @ 12:44:07
URL: http://www.bc-tina.se
Postat av: Susanna

Vi har en 'valp' som blir två år i mars, en hane som har varit monster och är monster på sätt o vis fortfarande, fast han är jättesnäll egentligen, bara LITE sen i sin utveckling, så jag tror att de flesta valpar i jämförelse med honom framstår som rena änglar. Det kan alltså vara anledningen till att vi tycker att allting flyter så bra.
Det blir nog 'folk' av Bobben med ska du se!

Ha det bra!
Susanna och snälla Ninja
P.S. Det brukar bli så att man får rejält på käften när man säger att någonting går bra så vi får se hur länge detta med Ninja håller i sig. Får vara nöjd så länge det varar...

2008-01-17 @ 17:21:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0