Mikaelas möhippa

Idag ordnade vi möhippa för vår kära kollgea Mikaela. Till vardags heter han Mikael men på grund av hans talanger inom spexvärlden fick han bli Mikaela för en kväll.
Vi hade bjudit Mats till vårt gruppmöte och därefter skulle han presentera ett nytt uppdrag till Mikael, Jennny och mig. Uppdraget gick ut på att få fram nyckeltal på hur lyckliga medarbetarna i landstinget är och göra rapporter över dessa resultat.Här sitter Mikael och försöker klura ut hur det här ska lösas.....Mikael undrade om lanstingsledningen tyckte att det var värt att satsa så mycket på nyceltal inom lycka men där hade Mats ett snabbt svar: 'Vi gör ju så mycket annat också som är svårt att mäta och kan ifrågasättas så varför inte detta.....'Den här bilden är en summering av Mats uppdrag till Mikaela. Hur tydligt som helst, eller hur?
Mikaela efter att vi hade klätt honom i fina kläder, sminkat och försett honom med dricka (det var ju varmt den kvällen). Nästa steg för Mikaela var att åka buss till Stora Torget, via Lambohov.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0